Thursday, July 18, 2024
HomePPL FunderingarWebbsida och Medlemstidning

Webbsida och Medlemstidning

-

Långt innan jag blev medlem i Aeroklubben i Göteborg så har jag besökt deras hemsida. Den är helt i min smak, och ett skolexempel på hur en flygklubbs webbsida skall se ut och vad den skall innehålla.


Aeroklubben.se

Den innehåller mycket information både för medlemmar och för nya besökare blandat med lockande flygbilder. För den som skall starta en flygutbildning är det intressant att den även innehåller ungefärliga kostnader för att ta ett flygcertifikat. Det är det många som inte vågar skriva ut på sina hemsidor.

En annan anledning till att jag besökte sidan innan jag blev medlem är deras medlemstidning: MoFly.
Den finns tillgänglig som PDF och alla kan läsa den. Den är alltid lika intressant att läsa och nu läser jag den med än mer intresse som medlem i klubben.

I just detta numret blev jag själv välkomnad till klubben!


Nya medlemmar

Passa på och läs du med… Här hittar du Aeroklubbens Medlemstidning: MoFly

Vet du någon mer flygklubb som har en liknande flygtidning som alla kan läsa så.. Tipsa gärna!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here