Saturday, May 18, 2024
HomePPL FunderingarVad har jag gjort ?

Vad har jag gjort ?

-

Ja, det är kanske någon som undrar varför jag varit “tyst” så länge och inte uppdaterat bloggen.

Jo, det är så att jag har satsat stenhårt på att lansera min nya produktserie: Cockpit filmer på DVD.

Jag har i över 10 år filmat åt världens största bolag inom denna gren, men nu vill jag prova vingarna (!) och producera egna DVD filmer.
Jag nöjer mig inte längre med att en producent sitter och klipper sönder det jag har filmat, och bestämmer hur jag skall filma och så vidare.
Nej, nu vill jag ha kontroll över produktionen och resultatet.

Och resultatet… ja det ser ni här:

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5HYRITT4CsI

Först ut i min serie som jag kallar: Flight Deck Action är Air Austral Boeing 777-200ER.  En nästan 3 timmar lång flygDVD där man får följa med på flygningar i en B777 , sitta i cockpit och se när besättningen flyger och går igenom inflygningar, ETOPS kartorna, landningsbladen och så vidare… Jumpseaten är ju nästan bästa platsen i planet, underbar utsikt och god vy över alla instrumenten.

Nu äntligen är den första filmen i serien släppt och du hittar mer information och fler bilder på min site:  Viking Aviation Photo

Det känns oerhört skönt att ha tagit steget. Att jag vågade släppa taget om det som var tryggt och säkert för att i stället kasta mig ut i en ny branch med massor av nya utmaningar. Men oj va skönt det känns. Va befriande att få jobba och slita med något helt eget. För jobb och slit har det verkligen varit att få ut denna första filmen. Men nu är den ute och de första kunderna börjar få den i sina brevlådor.

Tyvärr krashade servern under denna tiden, så det är därför som bloggen varit nere så länge. Jag hade helt enkelt inte tid att slita mig från produktionen för att fixa den. Men nu när filmen är klar och släppt passade jag på att flytta bloggen till en ny säkrare server som dessutom ligger i Sverige.

Hoppas ni vill fortsätta att kika förbi, för nu kommer jag att uppdatera igen. Först med det som har hänt sedan sist, och sedan med nya härliga flyglektioner!

Häng med, resan har ju bara börjat![/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Previous article
Next article

4 COMMENTS

 1. Tjena Tommy,

  Mycket kul o se en film från dig äntligen. Mycket proffsigt.

  Jag tänkte samtidigt tipsa dig om ett fantastiskt litet kit till photoshop när du skall promota din filmer på webben.

  http://www.coveractionpro.com/

  Ha det gött

  /Robert

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here