Sunday, April 14, 2024
HomePPL FunderingarUppdaterad igen

Uppdaterad igen

-

Eftersom jag inte har flugit på ett tag så har jag också låtit bli att uppdatera Svenska Flygfält. Under tiden har det ju kommit 2st uppdateringar som skulle göras. I kväll kände jag att det var dags.

Jag tycker det är en skön avkoppling att uppdatera pärmen med flygfälten. En lugn stund där man kan bläddra lite och kika på lite nya fält runtom i Sverige.

Så i kväll tog jag min pärm och mina uppdateringar och satte mig på altanen medan solen bjöd på sina sista strålar för dagen. Ett glas rött som sällskap och en skål chips som min fru så omtänksamt kom ut med.  Härligt.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Uppdaterar Svenska Flygfält

SPU var uppe med en DA40 och övade nödläge och motorbortfall över ängarna i bakgrunden.
Gissa om man är flygsugen nu…. *suck*[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Previous article
Next article

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here