Monday, June 17, 2024
HomePPL FunderingarTystnaden är slut nu...

Tystnaden är slut nu…

-

Hej igen!

Det var länge sedan jag skrev nu, detta av två olika orsaker.
Jag kommer återkomma till detta, men jag ville bara sticka ut huvudet och säga att jag är tillbaka!

Nu kan du förvänta dig uppdateringar här igen!

Previous article
Next article

4 COMMENTS

 1. Hej!

  Följer din blogg! jättekul att följa dig, antar att du börjar närma dig sakta men säkert fram till ditt PPL!

  Nu är det så här att jag har precis skickat in en intresseanmälan till att börja på aeroklubben i göteborg för att ta mitt PPL. Googlade lite på de och det verkade bra, men tänkte att eftersom du går där så tänkte ja kolla lite hur du tycker att det är att vara där?

  Hoppas att flygningen är bra och välkommen tillbaka! 🙂

  // Marcus Gyllander

 2. Hej Marcus,

  Kul att du skall ta ett flygcertifikat! Du kommer inte ångra dig! Jag vet!

  Ja, har du läst min blogg från början så vet du redan att jag är VÄLDIGT nöjd med Aeroklubben i Göteborg. Jag trivs kanon i klubben, vi har många plan att välje mellan, det finns alltid något ledigt. Underbara flyglärare…

  Jag är inte klar än, men varje lektion är underbar!

  Lycka till och hoppas vi ses ute på klubben!

  /Tommy

 3. Hej Tommy,

  Har kollat in på bloggen med jämna mellanrum och funnit rubriken "Kyrknavigering" inetsad på skärmen. Kul att du nu är tillbaks! Jag ser fram emot nya glimtar av din flygutbildning. Jag är också anmäld till höstens teorikurs, så vi lär nog ses i luften såsmåningom.

  Mvh

  Henrik

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here