Tuesday, April 16, 2024
HomePPL FunderingarSven är pilot

Sven är pilot

-

När jag började min resa mot ett flygcertifikat fick jag kontakt med en annan kille i samma sits: Sven Almgren som skolar på Barkarby.
Vi har peppat och kommenterat varandras framsteg via nätet en ganska lång tid nu och det är kul att följa.

Nu äntligen var det dags för Sven att flyga upp igår. Och som väntat gick det bra, nu är Sven Pilot!

Grattis Sven!

Du hittar Sven’s blog i länkarna till höger och även direkt här: www.ppla.se

Att skola till ett flygcertifikat är otroligt roligt med massa nya uppgifter och övningar som man skall lära sig. Varje ny lektion innebär nya utmaningar, och det är fantastiskt roligt att ge sig på dom.

Sven har nu nått målet, han är färdigutbildad och får äntligen ge sig ut på egna upptåg i luften.
Det är naturligtvis något som lockar, att kunna ta familjen och flyga till Visingsö en solig sommardag, att flyga iväg till Gotland över en helg osv…

Den lyxen kommer för mig med… men Sven har redan nu möjligheten.  Grattis!

Previous article
Next article

2 COMMENTS

  1. Ohhh, man tackar, man tackar! 😀

    Jag röstar för en kopp kaffe i din klubbstuga någon gång.. 😉 Och jag instämmer helt på att peppa och följa, det är jättekul att läsa (och se!!!) dina egna äventyr 😀 Jag hoppas att du, lika som jag tänkt, fortsätter att skriva sen när du är klar 🙂

    Tack å de härligaste! och lycka till själv 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here