Monday, June 17, 2024
HomePPL FunderingarPlanering Morup

Planering Morup

-

I morgon är det dags för en av Aeroklubbens Fly-Out. Dvs en lite organiserad flygutflykt där vi gemensamt flyger till ett fält för lite trivsel.

Målet för morgondagens utflykt är ESGF – Falkenberg – Morup

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Flygfält Morup

Detta fält har jag varit sugen på sedan 80 talet! Jag har åkt förbi med bil flera gånger och sett detta härliga gräsfält och tänkt att där skulle man landa någon gång.
Då visste jag inte ens att jag skulle ha ett flygcertifikat i framtiden, men det ser helt enkelt så mysigt ut.

I morgon är det i alla fall dags. Det är tre flygplan bokade och jag och Jonas kommer flyga ner i SE-LVB tillsammans med en passagerare där bak som inte fick plats i SE-LMZ.

Vädret ser ut att bli bra, trots de senaste dagarnas regnande. Vi har fått rapporter från fältet och det är nyklippt och bra. Allt är sålunda helt klart.
Jag har gjort mina studsar så jag har min paxbehörighet som jag behöver och det skall bli kul att få göra några landningsövningar på detta fältet.

Håll tummarna för vädret så kommer rapport i morgon efter flygningen.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Previous article
Next article

5 COMMENTS

  1. Tommy!

    Blev det en tur till Morup? Är ni sugna på att komma tillbaka eller försöka igen är ni självklart hjärtligt välkomna! Maila eller slå en pling så kan vi se till att ha fikan framme! Bara kul med besök!

    Sebastian Almgren
    [email protected]
    0735-262676

  2. Haha, sökte efter Morup och hittar detta flygfoto, mitt föräldrahem är de två röda ladorna till höger en bit under vindkraftverken, är det ok att använda bilden?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here