Friday, April 19, 2024
HomePPL FunderingarPlanering EK Långnav

Planering EK Långnav

-

Sitter och funderar på hur jag skall lägga upp min rutt för nästa långflygning – EK Långnav som den kallas.

Förra flygningen gjorde jag ju med flygläraren, nu är det dags att göra en liknande flygning fast själv. Detta måste vara den lektionen efter första EK, som jag längtat mest efter under utbildningen.

Sitter och kikar på kartorna och funderar…. Jag vill ju passa på och flyga till någon flygplats jag troligen inte kommer besöka snart igen.
Samtidigt får det inte ligga för långt bort, för det är dyrt det här… Måste hålla tillbaka lite när jag planerar känner jag.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Båda kartorna för överblick

Jag har lagt ut de båda TMA kartorna som jag har (Göteborg/Karlstad och Malmö) på golvet och kikar.

Det lutar åt att färden går söderut. Jag hade länge planerat för Örebro och Norrköping, men det blir för dyrt i nuläget.  Jag måste helt enkelt hitta en kortare rutt.

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Malmö TMA karta

Malmö och Sturup hade varit kul, men lite långt bort…. Samma gäller ju Köpenhamn.

Just nu lutar det åt Göteborg – Växjö – Halmstad och upp till Göteborg igen. Men det kan ändra sig snabbt…

Kul att planera och räkna lite…

 

Återkommer när jag bestämt rutten!

 

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Previous article
Next article

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here