Sunday, April 14, 2024
HomePPL FunderingarPärmen uppdaterad

Pärmen uppdaterad

-

Nu när det är dags att flyga igen, att verkligen komma igång, slutspurten om man så vill kalla det, är det ju bäst att vara uppdaterad.

Därför satte jag mig idag och lade in den senaste uppdateringen av Svenska Flygfält.
Det är ju inte många sidor som skall bytas varje gång så det går fort. Lite kul att kika på de fält man byter ut, funderar över inflygningen osv…

Man vet ju aldrig…kanske kommer jag flyga till några av dom det kommande året ?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Uppdaterar Svenska Flygfält

Skönt att vara uppdaterad igen, i morgon är det dags för årets första flyglektion, om vädret tillåter.
Vi har planerat några studsar för att Emil (min flyglärare) skall se att jag fortfarande har känslan innan jag sticker ut för en EK flygning med egna övningar.
Det är branta svängar, stall, sväng i stig och lite annat smått och gott som jag skall känna på och repetera i lugn och ro.

Det skall bli så härligt![/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Previous article
Next article

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here