Saturday, July 20, 2024
HomePPL FunderingarNy Flygväska

Ny Flygväska

-

När jag hoppade på teorikursen i Trollhättan så gick det fort. Jag anmälde mig på måndagen, beställde teoripaketet med alla böcker och kartor samma eftermiddag och första kurstillfället var på onsdagen.
Allt i samma vecka.

Det var ju massa böcker som skulle med varje vecka till flygplatsen för varje kurstillfälle så jag insåg att jag behövde en väska. Just då var jag inte sugen på att slänga ut en massa pengar på en ny väska utan köpte en billig laptop väska som fick duga under teorikursen.

Nu när teorin är slut sedan länge och det är flygandet som gäller kände jag att det var dags att köpa en ny väska.  Hittade en som verkade riktigt bra hos Sporty’s i USA.  Massa bra fack och inte för stor, plats för kartor och pärmen med Svenska Flygfält.

Flygväska

I början av december så loggade jag in mig och beställde väskan, men jag kunde inte tro att det skulle ta så fasligt med tid att få hit den. Måste vara sämst rekord hos alla inblandade postbolag.

Nu äntligen har den i alla fall kommit. Spenderade en kväll att flytta över mina grejer. Bra tillfälle att rensa saker som inte används längre.  Jag tror att jag har fått allt där jag vill ha det. Får låta det gå ett tag med flygningar så brukar jag märka vad som behövs flyttas.
Skönt i alla fall med lite ordning!

5 COMMENTS

 1. Har du lust att lägga upp fler bilder, både på ut- och insidan? Jag är på jakt efter en ny väska också, tillfälligt använder jag min STORA otympliga dator-ryggsäck från Dell :P… Otymplig.. Och hur är den att bära på sig? Eftersom jag inte kör bil så blir det en del bärandes på ryggen :P…

  /Sven

 2. Jag försökte faktiskt norpa lite bilder på den, men det gick jag bet på.
  Klicka på länken till Sporty's i inlägget. Det går direkt till väskan. Där ser du fler bilder på alla fack osv…

  Möjligtvis är den för stor för dig, om du inte åker bil…. men…finns mindre modeller också i samma serie… Kika på dom!
  /Tommy

 3. Jag har tittat lite på deras sida, men skulle vara kul att se väskan på en riktig människa, jag gillar facken, och väggarna verkar finnas där i, men jag lutar ändå något mot en ryggsäck, eller skaffa bil så tjejen kan köra ut mig 😀

 4. Skall försöka klämma av en bild så man ser storleken på den.

  Ryggsäck låter lite som din grej ändå verkar det som…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here