Monday, April 15, 2024

Lärarbyte

-

När jag bytte klubb till Aeroklubben i Göteborg var det Anette som skulle vara min flyglärare. Vi träffades och allt stämde bra, första passet gick bort på grund av väder och sedan blev hon sjuk. Det var då Emil hoppade in och hjälpte oss. Mina första flygningar i klubben var med Emil.

När sedan Anette var frisk och tillbaka från semester så bokade vi upp en del pass. Alla utom ett flygpass gick bort på grund av vädret, och detta visade sig vara det enda passet jag gjort och kanske kommer göra med Anette. Hon har nu påbörjat en utbildning som hon sett fram emot och kommer inte ha möjlighet att skola med mig som vi planerat. Kul för henne, men lite tråkigt för mig. Anette och jag kom bra överens och det är viktigt när man skall lära sig något ordentligt.

Tur för mig är att jag trivdes alldeles utmärkt med Emil, som nu kommer vara min ordinarie flyglärare. En störtskön kille som jag gillar att flyga med.

Det här kommer bli kanon, om bara vädret visar sina bästa sidor.

1 COMMENT

  1. Rätt inställning 😉 Synd att bli av med en lärare dock… Jag gillar att ha fler lärare, kul att se hur olika fungerar, men det kan bli rörigt, dom säger olika saker och lägger vikt vid olika detaljer…. men men, “good for you, good for you” 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here