Monday, June 17, 2024
HomePPL FlygningarFly Out till Morup

Fly Out till Morup

-

Förra våren gjorde vi en utflykt till Morup med Aeroklubben. Jag har missat att skriva om detta i bloggen, men jag tänkte
i alla fall dela med mig av den videosnutt jag filmade när jag gjorde några studs och gå på deras härliga gräsfält.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_youtube id=”WXLLdP_7eug” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”” class=””/]

Snart är det vår igen, och jag planerar i alla fall att återvända!  Det är ett härligt gräsfält att besöka.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

3 COMMENTS

  1. Hej! Jag funderar på att ta UL-cert. Har du några värdefulla tips på vad man ska se upp med under sin utbildning? Typ vilka moment som är svårast eller andra små detaljer?

    Hur länge har du haft ditt cert?

Comments are closed.